شکلات شيري با خواص تلخ


تهران-ايرنا-محققان آمريکايي موفق به توليد شکلات شيري شده اند که ضمن برخورداري ازمواد مغذي شکلات تلخ، مزه آن تغيير نمي کند.

به گزارش روز دوشنبه گروه علمي ايرنا از روزنامه اينديپندنت، محققان دانشگاه ايالتي نورث کارولينا با اضافه کردن مواد فنوليک ناشي ازپوست بادام زميني به شکلات شيري، به آن همان خاصيت آنتي اکسيداني شکلات تلخ را توليد کردند.

اين ترکيبات به صورت يک پودر شيرين خوراکي در شکلات شيري گنجانده شد تا فوايد سلامتي اين محصول را تغيير دهد.

محققان در مجله Food Science نوشتند، در مجموع به 80 نفر شکلات شيري با عصاره پوست بادام زميني و شکلات شيري عادي داده شد و هيچکدام تفاوت ميان اين دو شکلات را تشخيص نداد.

آزمايش ها نشان دادند که ميزان پوست بادام زميني افزوده به اين شکلات به اندازه کافي بر مزه آن تاثيري نداشت که افراد بتوانند اين تفاوت را تشخيص دهند.

محققان خاطر نشان کردند که در صورت استفاده از عصاره پوست بادام زميني در محصولات تجاري، مصرف کننده ها مي توانند از محصولات با مزه خفيف بادام زميني لذت برده و در عين حال از فوايد اثبات شده اين ترکيبات براي سلامتي بهره مند شوند.

منبع: ایرنا


/ 0 نظر / 9 بازدید